16.3.10

Για το Λιμενικό Ταμείο (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Πρόσφατα είχαμε μία σημαντική εξέλιξη ως προς τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Νάξου και αυτή δεν ήταν άλλη από το διορισμό του Μανώλη Μανωλά ως νέου διοικητή του οργανισμού.

Το ζητούμενο όμως για τη Νάξο, για εμάς και τους συντοπίτες μας δεν είναι αυτή καθεαυτή η αλλαγή στη διοίκηση του ταμείου αλλά το τι σηματοδοτεί η αλλαγή αυτή.

Τίθεται λοιπόν ευθέως το ερώτημα: θα ενεργοποιηθεί και πάλι το λιμενικό ταμείο Νάξου, θα λάβει αποφάσεις, θα επιλύσει τα ζητήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τους χώρους της αρμοδιότητας του (λιμάνι, μαρίνα παραλία, περιβάλλοντες χώροι, κ.λ.π.), θα προσφέρει στους ντόπιους και επισκέπτες του νησιού σύγχρονες υπηρεσίες ελλιμενισμού (φωτισμό καθαριότητα, ρεύμα, νερό, δέστρες, ντόκ, κ.λ.π.) θα μειώσει τα τέλη στο εφικτό, θα τακτοποιηθούν οι χρήσεις στο λιμάνι και στους περιβάλλοντες αυτό χώρους, θα είναι διαρκώς σε εγρήγορση για κάθε θέμα που αφορά στις αρμοδιότητές του ή θα παραμείνουν και πάλι τα προβλήματα άλυτα και θα αναγκαστούμε για μία ακόμη φορά να στηλιτεύσουμε την ανυπαρξία την μη λήψη αποφάσεων, τη διαιώνιση των προβλημάτων και όλα αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η παρουσία του νέου διοικητή στα κοινά της Νάξου και ιδιαίτερα της Κορώνου έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής ως θετική, δημιουργική και διεκδικητική και δίδει τα εχέγγυα για μία καλή πορεία και αναζωογόνηση του θεσμού που λέγεται Λιμενικό Ταμείο Νάξου.

Ελπίζουμε ότι κάτι επιτέλους θα προχωρήσει έστω και στο τομέα αυτόν. Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε ελπιδοφόρα προσπάθεια με προτάσεις, ιδέες και συμμετοχή στην πράξη αλλά και αυστηροί κριτές σε περίπτωση που διαπιστώσουμε με το πέρασμα του χρόνου ότι και η νέα διοίκηση είμαι μία από τα ίδια !!!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου